Graag stellen wij ons aan u voor

Mijn naam is Zanoah Pieris en ben allround parketteur en eigenaar van Z.P. Vloeren. Samen met met mijn zwager en neef vormen wij het team van Z.P. Vloeren en zijn sinds 2010 een echt familiebedrijf.

Sinds 2000 ben ik werkzaam als erkend parketteur in o.a. de Regio Zoetermeer maar ook zijn wij bijvoorbeeld actief in Alphen aan den Rijn en de prachtige stad Gouda. Na het vak geleerd te hebben van een parket meester en voor een gerenommeerd parketbedrijf te hebben gewerkt ben ik begonnen met het leggen, renoveren en onderhouden van alle mogelijke soorten houten vloeren. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan als parketteur en heb ik veel geleerd over bijvoorbeeld vloersoorten zoals massieve houten planken, multiplanken, lamellen, tapis en patroon vloeren.

De afgelopen 10 jaar hebben wij gekozen om ons verder te specialiseren in het renoveren en onderhouden van houten vloeren en  parketvloeren. Wij hebben hiervoor gekozen omdat er in onze ogen niets mooier is dan een beschadigde of geleefde parketvloer terug te brengen in haar oorspronkelijke staat.

De reacties van onze klanten zijn altijd enthousiast en daar doen we het voor. Ieder huishouden of organisatie verdiend immers toch een prachtige sfeervolle vloer.

Beschikt u ook over een houten vloer in de regio Zoetermeer welke nodig toe is aan renovatie of groot onderhoud en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij zijn u graag van dienst.

Met vriendelijke groeten,

Zanoah Pieris | Z.P. Vloeren®

Zanoah Pieris

Zanoah Pieris

Eigenaar en Allround Parketteur

“Meer dan 20 jaar ervaring als Parketteur
In bezit van vak-diploma Allround Parketteur”

Call Now Button