Parket schuren en hardwaxen

Vraagt uw houten vloer om aandacht? Dan is het tijd om in actie te komen. In veel gevallen is een volledige parket renovatie door uw plaatselijke specialist de beste optie. Het laten renoveren van uw houten vloer maakt hem niet alleen schoon en fris, maar ontdoet hem ook van alle aanwezige schade. Het behandelen van uw vloer kan op verschillende manieren, waaronder het parket schuren en hardwaxen Zoetermeer. Wilt u hiervoor een afspraak inplannen of ontvangt u graag wat meer informatie? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

Waarom kiezen voor Parket Schuren en hardwaxen?

We kunnen tal van redenen opnoemen waarom uw parket schuren en hardwaxen een goed idee is. Allereerst is er natuurlijk het grote esthetische voordeel. Na het toevoegen van een laag hardwax in precies de juiste dikte ziet uw parketvloer er direct al veel mooier uit. Ook zorgt de hardwax ervoor dat uw houten vloer heel natuurlijk oogt. De schoonheid van het hout wordt optimaal uitgelicht en geeft uw woning meer allure. Daarnaast zorgt de behandeling ook voor een uitstekende bescherming. Uw parketvloer zal nauwelijks meer vervuilen of beschadigen.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Project:
Kantoor Alphen aan den Rijn – 175 m² Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Herenhuis Zoetermeer – 125 m² Schuren en lakken (Skylt)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Kantoor Gouda – 200 m² Schuren en Oliën (ROYL)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Woning Zoetermeer – 48 m² Jatoba Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Voordelen van Parket Schuren en hardwaxen

Door te kiezen voor het laten schuren en hardwaxen van uw houten vloer profiteert u van vele voordelen. Zo wordt uw parket veel beter bestand tegen vocht en ook wordt verkleuring door zonlicht tegengegaan. Reeds bestaande kleurverschillen kunnen moeiteloos worden weggewerkt. Ook krassen, putten en deuken in het hout verdwijnen door de grondige en zorgvuldig uitgevoerde schuursessie. Daarnaast is parket schuren en hardwaxen ook ideaal als u uw houten vloer een nieuw en fris kleurtje wilt geven. Vul ons online formulier in en ontvang direct een offerte op maat voor uw parket renovatie in de regio Zoetermeer.

Periodiek onderhoud voor een hardwax vloer

Zodra we de behandeling hebben afgerond is het tijd om te genieten van uw parketvloer als nieuw. Wel willen we het belang van goed en regelmatig onderhoud benadrukken. Gebruik altijd speciale reinigings- en onderhoudsmiddelen voor vloeren met hardwax. Een goed product is bijvoorbeeld Wax & Clean. Ook een praktische onderhoudsolie is onmisbaar. Deze producten maken uw vloer keurig schoon, zonder de beschermlaag van hardwax aan te tasten. Voor het verwijderen van dagelijks stof en vuil kunt u gewoon de stofzuiger of een bezem gebruiken. Dit alles zorgt ervoor dat uw vloer nog langer mooi blijft.

20 Jaar ervaring in parket schuren

Parket Schuren Zoetermeer is een zelfstandig opererend team met de beste vaklieden. We beschikken over meer dan 20 jaar ervaring in het renoveren van alle soorten houten vloeren. Uiteraard kunnen we iedere denkbare variant schitterend voor u herstellen. Denk aan de bekende visgraat parketvloer of de houten vloer in Hongaarse punt of halfsteens verband. We helpen het graag bij het verwezenlijken van al uw parketvloerwensen en horen dan ook graag hoe we u van dienst mogen zijn!

Vraag direct een Vrijblijvende Offerte aan!
=
Call Now Button