Parket schuren en oliën

Een vieze en beschadigde houten vloer is geen gezicht. Daarnaast kan een kleine kwetsuur in het hout al gauw groter groeien en zo de vloer onherstelbaar beschadigen. Ziet u krassen, strepen of lelijke vlekken op uw parket? Schakel dan ons team van Parket Schuren Zoetermeer in! We helpen u graag bij het verhelpen van uw parketproblemen en kunnen uw vloer geheel renoveren. Een prachtige optie is het parket schuren en oliën in een kleur naar keuze. Dit is zeer betaalbaar en voorkomt dat u een heel nieuwe vloer moet laten leggen. Het laten behandelen van uw houten vloer met olie brengt verschillende voordelen mee, waarover we u uiteraard graag meer vertellen.

Waarom kiezen voor Parket Schuren en oliën

Er bestaan allerlei redenen om juist voor parket schuren en oliën te kiezen. Zo is een geoliede houten vloer heel eenvoudig plaatselijk bij te werken. Ontstaat er op een gegeven moment toch een kleine verkleuring of een vlekje? Dan is een minuscuul scheutje olie voldoende om dit plekje weer helemaal op kracht en op kleur te brengen. Verder staat een behandeling met parketolie voor een zeer natuurlijk ogende houten vloer. Of uw parket nu in een nieuwbouwwoning, luxe appartement, oude boerderij of nog weer ergens anders ligt, het gaat er met sprongen op vooruit dankzij onze behandelingen.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Project:
Kantoor Alphen aan den Rijn – 175 m² Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Herenhuis Zoetermeer – 125 m² Schuren en lakken (Skylt)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Kantoor Gouda – 200 m² Schuren en Oliën (ROYL)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Woning Zoetermeer – 48 m² Jatoba Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Voordelen van Parket Schuren en oliën

Eén van de grootste voordelen van het laten schuren en oliën van uw vloer is toch wel de schitterende afwerking. U kunt kiezen uit meer dan 40 tinten vloerolie en vindt dus altijd het perfecte kleurtje voor uw parket. Na het aanbrengen en uitharden van het middel ziet uw houten vloer er nieuw en ook bijzonder natuurlijk uit. Het authentieke patroon met zwierende en grillige nerven wordt op en top in beeld gebracht. Ook zorgt de parketolie voor een optimale bescherming van uw hout. Het is nu goed bestand tegen vervuiling, vocht en zelfs grove beschadigingen. Maak daarom vandaag nog een afspraak voor uw parket schuren en oliën in Zoetermeer!

parket schuren en oliën

Periodiek onderhoud voor een geoliede vloer

De parket renovatie heeft uw vloer zo hoog mogelijk opgewaardeerd, maar natuurlijk moet dit resultaat behouden blijven. We raden u daarom aan om het parket regelmatig schoon te maken. Gebruik de stofzuiger om los vuil te verwijderen en zet een speciaal schoonmaakmiddel (intensiefreiniger) in voor het grondig reinigen van de vloer. Met een onderhoudsolie houdt u de beschermende toplaag intact. Wij kunnen u uitgebreid adviseren over het beste onderhoud voor uw specifieke vloer. Wanneer de klus is afegrond ontvangt u naast advies over het onderhoud ook advies welke producten u hier het beste voor kunt gebruiken. 

20 Jaar ervaring in parket schuren

Dankzij meer dan 20 jaar in het vak beschikken we bij Parket Schuren Zoetermeer over onnoemelijk veel ervaring. Zoekt u dus een absolute specialist met oog voor detail bij het renoveren van uw houten vloer? Dan zit u bij ons helemaal goed! Wij hebben vele vloeren mogen renoveren en hebben hierdoor veel ervaring opgedaan omtrent verschillende houtsoorten en ook verschilldende vloersoorten. Graag delen wij deze kennis en ervaring. met u. Bel ons even op of laat één van onze parketteurs langskomen voor een intake en vloerinspectie. We bekijken hoe het nu met uw parket gesteld is en luisteren vervolgens vol aandacht naar uw persoonlijke wensen.

Vraag direct een Vrijblijvende Offerte aan!
=
Call Now Button