Parket schuren en lakken

Houten vloeren kunnen heel lang meegaan. Voorwaarde is dan wel dat u ze waar nodig laat herstellen. Als het tijd is voor een renovatie van uw parket, neem dan contact op met Parket Schuren Zoetermeer. Ons bedrijf richt zich op vloerherstel van de allerhoogste kwaliteit en biedt u de keuze uit meerdere behandelingen. Eén van de opties is het parket schuren en lakken. Dit staat al honderden jaren garant voor een prachtig ogende en uitstekend beschermde houten vloer. Uiteraard zetten we tegenwoordig de meest moderne technieken in voor het verkrijgen van het beste resultaat. Bekijk impressies van ons werk en kom meer te weten over de verschillende behandelingen die we aanbieden.

Waarom kiezen voor Parket Schuren en lakken?

Het grote pluspunt van een behandeling als parket schuren en lakken is het 3 laags laksysteem. Dit houdt in dat we de vloerlak van uw voorkeur niet zomaar even uitrollen, waarna het klaar is. In plaats daarvan gaan we zeer zorgvuldig te werk en brengen we maar liefst drie individuele laklagen aan. Tussen elke laag lak wordt uw parketvloer netjes gepolijst. Hierdoor kan de lak nog beter hechten aan het hout, wat de beschermende werking zeer ten goede komt. Voortaan krijgen vuil en vocht nog nauwelijks vat op uw perfect gerenoveerde houten vloer!

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Project:
Kantoor Alphen aan den Rijn – 175 m² Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Herenhuis Zoetermeer – 125 m² Schuren en lakken (Skylt)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Kantoor Gouda – 200 m² Schuren en Oliën (ROYL)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Woning Zoetermeer – 48 m² Jatoba Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Voordelen van Parket Schuren en lakken

Als we het hebben over de voordelen van het schuren en lakken van de vloer, dan zijn die haast ontelbaar. Niet alleen heeft u ontzettend veel keuze qua kleuren en uitvoeringen, maar ook zorgt de behandeling ervoor dat er veel minder tussentijds onderhoud nodig is. Tevens maakt de parketlak uw vloer extra vochtbestendig en gaat het verkleuring en verontreiniging tegen. Natuurlijk tonen we u graag wat er allemaal mogelijk is bij de optie schuren en lakken. Uit onze kleurenwaaiers kunt u uw ideale keuze maken qua tint en ook zijn er vele andere opties, zoals ultra matte lak of juist een zeer glanzende coating.

parket schuren en lakken

Periodiek onderhoud voor een gelakte vloer

Een renovatie door de parket expert maakt uw houten vloer weer compleet als nieuw. Om er nu voor te zorgen dat dit voor lange tijd zo blijft, vragen we ook om uw inzet. Maak de vloer regelmatig vrij van stof, pluisjes en ander vuil. Dit kan gewoon met de stofzuiger. Dweilen kunt u het beste doen met een speciaal onderhoudsmiddel voor gelakte vloeren. Heeft u zelf geen tijd voor, of zin in, het onderhouden van uw parketvloer? Dan kunt u dit ook aan ons uitbesteden.

20 Jaar ervaring in parket renovatie

Bent u benieuwd naar parket schuren en lakken als oplossing voor uw verweerde of doorleefde houten vloer? Regel dan een gratis vloerinspectie met adviesmoment door één van onze parketteurs. Dankzij 20 jaar ervaring in dit vak kunnen we u uitstekend van dienst zijn. Vervolgens plannen we een datum in voor uw parket renovatie in Zoetermeer en gaan we zo rap mogelijk voor u aan het werk!

Vraag direct een Vrijblijvende Offerte aan!
=
Call Now Button