Parket Schuren

Dankzij parket schuren kunt u uw eigen parketvloer voor lange tijd behouden. Ook als hij nu enorm vies of beschadigd is. We gaan aan de slag met onze professionele schuurapparatuur, die we uiteraard helemaal op uw vloer afstemmen. Zo worden alle aanwezige beschadigingen geraakt en netjes verwijderd. Na het parket schuren is het belangrijk om een nieuwe beschermlaag toe te voegen. Dit kan met olie, lak of hardwax en voorkomt nieuwe schade zo veel mogelijk. Na deze behandeling is het belangrijk dat vloer ook periodiek word onderhouden. Wij adviseren u hier graag over.

Parket laten schuren door een specialist

Het grote voordeel van een specialist is dat hij beschikt over de juiste machines en middelen en natuurlijk de nodige ervaring in het vak. Ga daarom nooit zelf uw parket schuren, maar schakel de hulp in van de expert. Parket Schuren Zoetermeer staat u met raad en daad bij en kan uw beschadigde of aan slijtage onderhevige vloer in één tot twee dagen weer helemaal opknappen. Voortaan kunt u weer kijken naar een prachtige parketvloer die volledig als nieuw oogt.

parket schuren
parket schuren

Parket Schuren en Oliën

Iedere behandeling begint met het schuren van uw houten vloer. Hiermee worden verkleuringen, krassen en vlekken helemaal verwijderd. Door slechts een flinterdun toplaagje weg te schuren kunnen we u een parketvloer als nieuw geven. Uw houten vloer blijft op volle sterkte en hoeft nu alleen nog maar afgewerkt te worden. Dit kan onder meer met parketolie. Dit beschermt uw vloer tegen kromtrekken, verkleuren, scheuren en vele andere soorten beschadigingen

Parket Schuren en Lakken

Een andere manier om uw houten vloer weer helemaal op te waarderen is middels een behandeling van schuren en lakken. Het proces is nagenoeg hetzelfde als bij parket schuren en oliën, met als groot verschil de toepassing van de lak. Parketlak moet voor het beste effect in meerdere lagen aangebracht worden. Elk dun laagje lak krijgt de tijd om te drogen. Nadat alle de drie benodigde lagen lak zijn aangebracht en opgedroogd, is uw parket klaar voor gebruik. Zelfs bij zeer intensief gebruik zal uw houten vloer nauwelijks meer vervuilen, beschadigen of verkleuren.

Parket Schuren en Hardwax

U bepaalt het type behandeling en wij zorgen ervoor dat het in orde wordt gemaakt. Zo kunt u bij ons ook kiezen voor het schuren en hardwaxen van uw houten vloer. Net als olie en lak is hardwax een uitstekend middel voor het beschermen van uw parket. De beschikbare kleuren en uitvoeringen zijn echter net weer even anders. Vraag ons dus zeker naar de diverse kleurenwaaiers, zodat u de perfecte keuze kunt maken voor de afwerking van uw parketvloer. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen voor verdere informatie over onze verschillende opties bij parket renovatie.

20 Jaar ervaring in parket schuren en behandelen met olie, lak of hardwax

Ons team bestaat uit uitsluitend vakmensen met enorm veel ervaring in het vak. Inmiddels doen we dit werk al zo’n 20 jaar. We weten dus precies hoe we onze kennis op een praktische wijze kunnen inzetten voor het verzorgen van de mooiste houten vloer renovaties. Onze ervaring richt zich niet op slechts één specifieke behandeling, maar op alle denkbare mogelijkheden. Wilt u dus uw parket laten schuren behandelen met hardwax, olie of lak? Schakel dan uw plaatselijke experts in: het team van Parket Schuren Zoetermeer!

Vrijblijvende vloerinspectie en advies op locatie

Bij Parket Schuren Zoetermeer staan we volledig voor u klaar, wat uw wensen ook zijn. Heeft u bijvoorbeeld interesse in een kosteloze en geheel vrijblijvende inspectie van uw vloer? Maak dan vandaag nog een afspraak met één van de parket experts uit ons team. We komen bij u thuis langs en controleren de huidige staat van uw houten vloer. Op grond hiervan kunnen we een goede inschatting maken van de benodigde werkzaamheden en de totale kosten van de parket renovatie. Wilt u liever dat we zo snel mogelijk aan de slag gaan met het echte werk? Vul dan ons formulier op de website in. We sturen u dan een op maat gemaakte offerte toe. Na uw goedkeuring kunnen we doorgaans al op korte termijn aanvangen met het schuren en behandelen van uw parket.

Vraag direct een Vrijblijvende Offerte aan!
=

Project:
Kantoor Alphen aan den Rijn – 150 m² Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Herenhuis Zoetermeer- 45 m² Schuren en lakken (Skylt)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Kantoor Gouda – 60 m² Schuren en Oliën (ROYL)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Woning Zoetermeer- 48 m² Jatoba Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Call Now Button